logo-icon

klussendienst

klussendienst

Een schilderij of een lamp ophangen, een vaatwasser aansluiten, een gaatje boren of een boekenplankje ophangen, gordijnrailzen bevestigen, kleine reparaties, helpen uitpakken van dozen… Dat zijn van die klussen die maar blijven liggen. Omdat u geen tijd heeft om het zelf te doen, omdat u het zelf niet kunt, of omdat u niemand kunt vinden die de klus voor u kan uitvoeren. Met onze klussendienst is dat verleden tijd. Deze klussendienst wordt door ons in eigen beheer uitgevoerd. Dat betekent altijd vertrouwde personen in uw woning.
 

Kan ieder lid van een VvE aangesloten bij RP VvE Beheer de Klussendienst inschakelen?

Jazeker, elk lid kan van deze service gebruik maken. U moet wel zelf voor de materialen zorgen die nodig zijn om de klus te kunnen klaren. Onze Klussendienst zorgt voor het kleine materiaal zoals schroeven en pluggen. 
 

Wat kost de Klussendienst?

Normaliter vragen wij voor onze kluswerkzaamheden € 41,80 per gewerkt uur. Een lid van een VvE aangesloten bij RP VvE Beheer ontvangt echter een korting van € 3,80, dus u betaald € 38,00 per gewerkt uur. Voor bewoners buiten de regio Rotterdam-Rijnmond is er een toeslag voor het aan- en afrijden van € 30,00 per dag. Eventueel gebruikte materialen worden aan u doorberekend.

Hoe kan ik de Klussendienst inschakelen?


Als u gebruik wilt maken van de Klussendienst kunt u dit telefonisch aanvragen via ons nummer

010 - 426 0905

Wij zijn voor werkzaamheden van de klussendienst op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 10.30 uur.